A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Середня загальноосвітня школа №229 м. Києва

Реконструкція стадіону нашої школи

Дата: 31.10.2021 19:11
Кількість переглядів: 42

Шкільне подвіря: яким йому бути?

     Безпечне та естетично оформлена подвіря  школи– вимога часу. Адже осучаснення шкільної території дозволить підвищити безпеку та комфорт учнів школи і покращити естетику та її функціональність . Доглянуте подвір'я школи виховує в учнів почуття прекрасного, любов до природи та рідного краю, а також покращує настрій, підвищує життєвий тонус, позитивно впливає на дітей та дорослих.

       За ініціативи народного депутата України від Соломянського району  Романа Грищука та депутатки КиївРади Соломянського району  Ксенії Семенової планується реконструкція стадіону нашої школи: відновлять покриття для бігу; переобладнають східці біля стадіону; відновлять спортивну площадку; створять майданчик із вуличними тренажерами та сектори легкої атлетики, встановлять нові огорожі, побудють додатковий майданчик для гри у баскетбол, теніс, волейбол. Проєкт дозволить осучаснити навчально-виховний процес в навчальному закладі та надасть естетичного вигляду території школи.

      До  активної взаємодії щодо створення проєкту залучаються батьківська громада, учні школи, вчителі та жителі мікрорайону. Проект дозволить осучаснити навчально-виховний процес в навчальному закладі та надасть естетичного вигляду території школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора