A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Середня загальноосвітня школа №229 м. Києва

Олімпійський тиждень

Дата: 28.10.2021 16:29
Кількість переглядів: 38

Олімпійський тиждень – спортивно-видовищний захід, спрямований на  популяризацію спорту, здорового способу життя та олімпійського руху.

Протягом тижня діти ознайомились  з історією та традиціями Олімпійських ігор сучасності, олімпійськими видами спорту, залучені до цікавих та активних спортивних заходів.

  Учні початкових класів стали активними учасниками на Олімпійському уроці «Спорт – посол миру», взяли участь у змаганнях «Мій товариш – спорт»,  отримавши спортивний заряд енергії. Також було проведено естафету «Маленькі олімпійці».

Протягом тижня   діти створювали цікаві та змістовні плакати до Дня спорту «Знай наший олімпійських чемпіонів» та «Олімпійські ігри» , брали участь у виставці малюнків «Спорт у моєму житті»,   змаганнях з підтягування, футболу для початкової школи «Веселі старти». Проведено інформаційні хвилинки «Цікаві олімпійські факти». Учні змагалися  у спритності та витривалості.

У рамках Олімпійського уроку було проведено спортивне свято «Веселі старти» серед учнів  середніх  класів, змагання з та міні-футболу, в яких усі бажаючі мали можливість випробувати свої сили, спритність та витривалість.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора